Hoppa till innehåll

MÄSSAN

En arbetsmarknadsmässa arrangerad av Kungliga Maskinsektionen, som kommer att äga rum den 30 januari 2024 i Nymble. Hoppas vi ses då!

En arbetsmarknadsmässa arrangerad av Kungliga Maskinsektionen, som kommer att äga rum den 30 januari 2024 i Nymble.
Hoppas vi ses då!

Jämlikhet

Jämlikhet, mångfald och likabehandling (JML) är något som är väldigt viktigt för all verksamhet på Kungliga Maskinsektionen och därför är det naturligt att det även är Moments viktigaste ledord. Det är en självklarhet att detta ska genomsyra allt vi gör. Vi är också övertygade om att det är nyckeln till ett framgångsrikt Moment. Vi tror att dessa värderingar är grunden för att ta företagen, näringslivet och samhället till nästa nivå. Därför är JML inte bara ett ord eller en slogan för oss, utan något vi aktivt job- bar med hela tiden. På nästa sida kan du läsa om hur vi gör för att lyfta frågan!

Hållbarhet

För oss är det en självklarhet att Moments verksamhet ska gå hand i hand med hållbarhet. Detta inkluderar såväl miljömässig som social hållbarhet. Vår vision är att Moment, genom ambitiösa mål och smarta strategier, ska bli en ledande mässa inom hållbarhet och samtidigt vara en förebild för andra liknande projekt. Moment 2024 arbetar strategiskt med hållbar utveckling och har ett långsiktigt perspektiv på allt vi gör. Genom att noggrant se över alla processer för att identifiera ­problemområden kan vi sedan utveckla skräddarsydda lösningar. På följande sida kan ni läsa om våra största satsningar.

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är ett mindre event under själva mässdagen där studenter och företagsrepresentanter har möjlighet att samtala med varandra. Tanken är att samtalet ska ske i en avslappnad miljö, vad det handlar om bestämmer studenten. T ex kan ni prata om jobbmöjligheter, företagskultur eller examensjobb på ett lite mer individuellt plan.

Är ni intresserade så skicka in ditt CV och ett personligt brev till senast den 19 januari. 

Det här är dem företag ni kan ha kontaktsamtal med i år: 

AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning.
Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. ​

Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​

Erbjuder: Heltidsjobb och deltidsjobb

Epiroc

Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller vi innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Vi erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 40 miljarder kronor under 2021, och har mer än 15 500 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder.

Erbjuder: Heltidsjobb, sommarjobb och Exjobb

ProfilGruppen Extrusions AB

Vi är en av Sveriges ledande underleverantör och samarbetspartner till stora delar av industrin i Sverige, Norden och norra Europa för kundunika lösningar i extruderade aluminiumprofiler och komponenter. Vi omsätter ca 2 miljader sek, är ungefär 500 anställda och har vårt huvudkontor och större delen av vår produktion stationerad i småländska Åseda (4 mil från Växö). Vi har även säljkontor stationerade i Stockolm, Skellefteå, Olso, Esbo (Helsingfors) och Stuttgart.

Erbjuder: Heltidsjobb, deltidsjobb, sommarjobb och exjobb

Svea Teknik AB

Svea Teknik är ett konsultbolag som sedan starten 1996 utvecklar produkter till små och stora industriföretag på stockholmsmarknaden.
Vi har alla fördelar som ett litet företag kan ge samtidigt är vi stora nog att leverera på topp i stora projekt.

Erbjuder: Heltidsjobb och exjobb

Subsea 7 Norway AS

Subsea7 is a global leader in the delivery of offshore projects and services for the energy industry. Subsea7 makes offshore energy transition possible through the continuous evolution of lower-carbon oil and gas and by enabling the growth of renewables and emerging energy.

Erbjuder: Heltidsjobb och sommarjobb

WesDyne Sweden AB

WesDyne Sweden AB, beläget i Täby, är ett helägt dotterbolag till Westinghouse Electric Sweden. WesDyne Sweden AB är ett av Nordens ledande företag inom mekaniserad oförstörande provning. Huvudsakligt verksamhetsområde är utveckling, konstruktion och tillverkning av system för oförstörande materialprovning med t.ex. ultraljud, virvelström och/eller kamerasystem.

Företaget konstruerar avancerade, fjärrstyrda, manipulatorsystem som tillsammans med egenutvecklade inspektionssonder och kameror används för inspektion av reaktortankar och komponenter i reaktorns primärsystem. Majoriteten av de anställda är även med och genomför inspektioner på plats i kärnkraftverk i Norden, Europa, USA och Asien. WesDyne Sweden AB har cirka 40 anställda och har verkat under 80 år i branschen med oförstörande provning.

Erbjuder: Heltidsjobb och intership