Hoppa till innehållRekryteringen för värdar är öppen!

VILL DU ENGAGERA DIG I MOMENT?

Nu är rekrytering öppen

Vi söker ett stort gäng värdar som vill hjälpa till att göra Moment 2023 till den bästa arbetsmarknadsmässan någonsin. Vi söker värdar som kan hjäla till med banketten, fotografering, företag, mässa, service, lounge, transport och event.

Rekryteringen stänger 18/11-22 kl 23.59


Rekryteringen för Värdar 2023 är nu stängd! 

BEERPONG PUBEN ÄR TILLBAKA

NyBeerpong

Är ni sugna på att visa vad ni går på när det kommer till beerpong? Vill ni ta en öl och kasta lite dart? Moment och KMDK öppnar upp smörjis portar den 15 november klockan 17.17 för dart-pub och moments årliga beerpong-turnering. Där är alla välkomna att visa sin talang inom beerpong och tävla för att vinna ett fint pris.

KMDK och Moment anser att man alltid kastar bäst i frack, både dart och pingisboll. Det kommer även finnas exklusiva märken att köpa under turneringen. Ni kommer kunna anmäla ett lag på 2 personer och sista anmälningsdag är den 15 november klockan 17.45, turneringen startar 18.00. Ni som har anmält ert lag kommer att få mer information via er mail. Det är först i kvarn, så se till att anmäla er nu så ses vi i Smörjis snart!

LUNCHFÖRELÄSNINGAR

Under veckorna som anknyter till mässdagen kommer ett flertal företag att hålla lunchföreläsningar som ni är välkomna på. Mer information om vilka företag och vad föreläsningarna kommer handla om kommer inom kort.

Lunchföreläsning med Structor!

KONTAKTSAMTAL

Kontaktsamtal är ett mindre event under själva mässdagen där studenter och företagsrepresentanter har möjlighet att samtala med varandra. Tanken är att samtalet ska ske i en avslappnad miljö, vad det handlar om bestämmer studenten. T ex kan ni prata om jobbmöjligheter, företagskultur eller examensjobb på ett lite mer individuellt plan.