Hoppa till innehåll

VILL DU ENGAGERA DIG I MOMENT?

Rekryteringen är stängd.

Rekryteringen är stängt just nu men öppnar igen 30 Augusti 2023!

Nu är rekrytering öppen!

Vi söker personer som vill joina oss i projektgruppen och som vill göra Moment 2024 till den bästa arbetsmarknadsmässan någonsin. Vi söker Marknadsföringschef, Företagsansvariga, ArtDirector och IT ansvarig.

Rekryteringen stänger 19/05-23 kl 23.59


Rekryteringen för Moment 2023 är nu stängd! 

BEERPONG PUBEN ÄR TILLBAKA

NyBeerpong

Är ni sugna på att visa vad ni går på när det kommer till beerpong? Vill ni ta en öl och kasta lite dart? Moment och KMDK öppnar upp smörjis portar den 15 november klockan 17.17 för dart-pub och moments årliga beerpong-turnering. Där är alla välkomna att visa sin talang inom beerpong och tävla för att vinna ett fint pris.

KMDK och Moment anser att man alltid kastar bäst i frack, både dart och pingisboll. Det kommer även finnas exklusiva märken att köpa under turneringen. Ni kommer kunna anmäla ett lag på 2 personer och sista anmälningsdag är den 15 november klockan 17.45, turneringen startar 18.00. Ni som har anmält ert lag kommer att få mer information via er mail. Det är först i kvarn, så se till att anmäla er nu så ses vi i Smörjis snart!

Mässan

Mässan är i Nymble den 26 januari 2023, vi ses där!

För information om mässan och vilka företag som kommer vara där se fliken ”mässa”. Där kan du också sortera bland utställarna för att hitta dem företag som letar efter just dig!

EVENT

Under veckorna som anknyter till mässdagen kommer ett flertal event. Läs mer om dem olika eventen här.

LUNCHFÖRELÄSNINGAR

Under veckorna som anknyter till mässdagen kommer ett flertal företag att hålla lunchföreläsningar som ni är välkomna på. För information om vilka företag och vad föreläsningarna kommer handla om se ovan.

KOMPASSEN

Kompassen är full och går inte att anmäla sig till längre!

Vad är kompassen? Jo, det är Moments alldeles egna talkshow. Det företaget som kommer medverka under Kompassen är Northvolt! Kompassen kommer hållas i en pub-liknande miljö där man kommer ha möjlighet att ställa frågor under kvällens gång samt att Northvolt kommer berätta lite om sig själva. Alltså inget man vill missa! Kompassen kommer hållas 19e januari klockan 17.30 i Gasquen i Nymble. Därmed är platser begränsade så de är viktigt att anmäla sig i förväg.