Hoppa till innehåll

KONTAKTSAMTAL

Kontaktsamtal är ett mindre event under själva mässdagen där studenter och företagsrepresentanter har möjlighet att samtala med varandra. Tanken är att samtalet ska ske i en avslappnad miljö, vad det handlar om bestämmer studenten. T ex kan ni prata om jobbmöjligheter, företagskultur eller examensjobb på ett lite mer individuellt plan.

Samtalen sker under mässan, den 30 januari. Skicka in ditt CV senast den 25:e januari för att ha en möjlighet till en kontaktsamtal!

FÖRETAG SOM ERBJUDER KONTAKTSAMTAL

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning, som accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Fokus ligger inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY erbjuder studenter masteruppsatser samt möjligheter till spännande och varierande arbetsmöjligheter, främst efter avslutade studier.

Camatec

Camatec jobbar med uppdrag inom konstruktion & produktutveckling, produktionsteknik, 3D-scanning & reverse engineering, projektledning & utvecklingsprojekt samt beräkningsteknik. Företaget jobbar nära kunderna hela vägen till färdig produkt, när till synes omöjliga utmaningar och tekniska problem löses på självklara enkla sätt. Camatec erbjuder utveckling & omväxling, stora möjligheter till kompetensutveckling, variation i uppdrag och möjlighet att påverka din arbetsroll och dess innehåll efter intresse och mål.

SAS

SAS är ett svenskt flygbolag som utöver flygresor arbetar med mycket annat, där ingenjörer spelar en viktig roll. En av företagets avdelningar, CAMO (Continuing Airworthiness Management Organization) som representerar olika ingenjörsområden såsom maskin, system, motorer och flygteknik, kommer vara på plats för Moment 2024. Hos SAS finns nästintill oändligt många karriärvägar. SAS erbjuder främst heltidstjänster, men i viss mån även examensarbeten och internships.

Svea Teknik AB

Svea Teknik är ett konsultföretag som utvecklar produkter till stora och små industriföretag. Företagets kompetensområden ör mekanikkonstruktion, mekatronik, PLM/PDM samt tekniska beräkningar, och har valt att vara ett mindre konsultföretag med en bred portfölj av företag, för att varje individ ska ha möjligheten att arbeta med det som den brinner för. Svea teknik erbjuder bland annat heltidstjänst och examensarbete.

Valoriim

Valoriim är ett tekniskt konsultföretag med inriktning på industriteknik. Företaget sina kunder med många olika tjänster, såsom design, produktutveckling, management och projektledning, alltid med strävan efter hållbara lösningar. Valoriim letar efter knivskarpa managementkonsulter, projektledare, UX-designers, konstruktörer och mjukvaruspeciallister som brinner för utveckling. Valoriim erbjuder främst heltidsjobb efter studier men tveka inte att fråga om exjobb och masteruppsatser!

FOI - Totalförsvarets Forskningsinstitut

FOI är ett av Europas ledande forskningsinstitut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet, vars största uppdragsgivare är Försvarsmakten och Försvarets materielverk. FOI gör bland annat säkerhetspolitiska analyser och bedömningar av olika typer av hot, är ledande inom undervattensforskning och forskning kring explosivämnen, samt forskar kring flygsystem. Det finns även fokus inom artificiell intellegens och signalbehandling. FOI erbjuder heltidstjänster, exjobb, uppsatsskrivande och praktik som senare kan leda till framtida anställningar.

VILL DU ENGAGERA DIG I MOMENT?

Rekryteringen är stängd just nu.


Rekryteringen för Moment 2023 är nu stängd! 

Rekryteringen är stängt just nu men öppnar igen 30 Augusti 2023!

Nu är rekrytering öppen!

Vi söker personer som vill joina oss i projektgruppen och som vill göra Moment 2024 till den bästa arbetsmarknadsmässan någonsin. Vi söker Marknadsföringschef, Företagsansvariga, ArtDirector och IT ansvarig.

Rekryteringen stänger 19/05-23 kl 23.59

BEERPONG PUBEN ÄR TILLBAKA

NyBeerpong

Är ni sugna på att visa vad ni går på när det kommer till beerpong? Vill ni ta en öl och kasta lite dart? Moment och KMDK öppnar upp smörjis portar den 15 november klockan 17.17 för dart-pub och moments årliga beerpong-turnering. Där är alla välkomna att visa sin talang inom beerpong och tävla för att vinna ett fint pris.

KMDK och Moment anser att man alltid kastar bäst i frack, både dart och pingisboll. Det kommer även finnas exklusiva märken att köpa under turneringen. Ni kommer kunna anmäla ett lag på 2 personer och sista anmälningsdag är den 15 november klockan 17.45, turneringen startar 18.00. Ni som har anmält ert lag kommer att få mer information via er mail. Det är först i kvarn, så se till att anmäla er nu så ses vi i Smörjis snart!

Mässan

Mässan är i Nymble den 26 januari 2023, vi ses där!

För information om mässan och vilka företag som kommer vara där se fliken ”mässa”. Där kan du också sortera bland utställarna för att hitta dem företag som letar efter just dig!

EVENT

Under veckorna som anknyter till mässdagen kommer ett flertal event. Läs mer om dem olika eventen här.

LUNCHFÖRELÄSNINGAR

Under veckorna som anknyter till mässdagen kommer ett flertal företag att hålla lunchföreläsningar som ni är välkomna på. För information om vilka företag och vad föreläsningarna kommer handla om se ovan.

KOMPASSEN

Kompassen är full och går inte att anmäla sig till längre!

Vad är kompassen? Jo, det är Moments alldeles egna talkshow. Det företaget som kommer medverka under Kompassen är Northvolt! Kompassen kommer hållas i en pub-liknande miljö där man kommer ha möjlighet att ställa frågor under kvällens gång samt att Northvolt kommer berätta lite om sig själva. Alltså inget man vill missa! Kompassen kommer hållas 19e januari klockan 17.30 i Gasquen i Nymble. Därmed är platser begränsade så de är viktigt att anmäla sig i förväg.