Hoppa till innehåll

Projektgruppen 2024

Marknadsföringschef

Är du bättre influenser än Bianca Ingrosso?

I helhet är marknadsföringschefen ansvarig för utsidan av moment till studenterna, men även för de lite roligare profilprodukterna för de som väljer att gå med i moment. I helhet ansvarar du över Posters, Profilprodukter, Märken, Sociala medier (Orbi, Instagram, Facebook och Linked-in), Rekryteringsfika, tre Inlägg till Nollan-tidningen och över de personer du väljer att rekrytera.

Du bestämmer över vad som behövs för att marknadsföra event inom moment som rekrytering för gruppledare, lunchföreläsningar och viktigaste av allt mässan. Den basic formulan som användes för att marknadsföra dessa event var posters i M, U, V och Smörjis, sociala medier och fika i m och smörjis.

Sök Marknadsföringschef!

Företagsansvarig

Är du målmedveten och intresserad av sälj? 
Som person är du strukturerad och har goda kommunikativa färdigheter. Du strävar alltid efter att nå de uppsatta målen. Erfarenhet inom sälj och/eller telekommunikation är meriterande men inget krav. Att vara lyhörd, positiv och driven är egenskaper som utmärker dig!
Som Företagsansvarig är du en del av Företagsgruppen. Tillsammans ansvarar Företagsgruppen för att fylla mäss- och eventplatser med intressanta företag och organisationer. Tillsammans med total 3 Företagsansvariga och Företagschefen kommer ni gemensamt sälja mässplatser och sträva efter att få en bra blandning av deltagande företag som representerar hela Maskinsektionen. 
Sök Företagsansvarig! 

Art Director

Är du Kreativ och har känsla för grafisk design?

Som Art Director är du del av Marknadsföringsgruppen och ansvarig för allt grafiskt material som används som marknadsföring för studenter och företag. Du kommer, tillsammans med marknadsföringsgruppen, bland annat att skapa profilartiklar, posters, erbjudandekatalogen (som vi skickar till företagen) och digital marknadsföring. Detta genom att arbeta på ett kreativt sätt med programvara som Photoshop och InDesign. 

Som person är du noggrann och har känsla för kvalité, detaljer och grafisk formgivning. Tidigare erfarenhet av Adobe-program är meriterande men inget krav. Att vara kreativ, strukturerad och noggrann är egenskaper som utmärker dig!

Om allt detta låter intressant och som att det är något för dig, sök Art Director!

IT-Ansvarig

Är du kreativ och intresserad av webbdesign?

 

Som IT-ansvarig är du en del av Marknadsföringsgruppen och kommer att vara den som har huvudansvaret för vår webbsida momentkth.se. Du kommer även vara ansvarig för våra andra digitala plattformar. I din roll kommer du jobba rent praktiskt med hemsidan samt uppdatera layout, text och dylikt. Samtidigt kommer du jobba mer kreativt med resten av marknadsföringsgruppen för att ta fram den grafiska layouten för hemsidan samt arbeta med annat material som marknadsföringsgruppen ansvarar för. 
Som person är du strukturerad och har ett öga för detaljer. Det är bra om du också har en kreativ sida, även om det inte är ett krav. Att tidigare ha jobbat med webbdesign är även det meriterande men inget krav. Detsamma gäller erfarenhet av att producera grafisk material i Adobe-suiten eller motsvarande.
Sök IT-Ansvarig!

Logistikchef

Transport (2 st)

Gillar du köra bil och vill vara med att hantera Moments transporter?

Som Transport värd kommer du vara en del av Moment Transport och ha som huvuduppgift att tillsammans med mig hantera godstransporter som erbjuds till deltagande företag inför och efter mässan. Du kommer även hjälpa till på vårt lager samt vara en hjälpande hand till dem övriga Moment roller under själva mässan. Som person beskrivs du som en lagspelare, är stresstålig, gillar att lösa problem som kan tänkas uppkomma längs vägen och är bekväm med att köra bil. Om du tycker detta skulle passa dig, tveka inte att söka!

Dina uppgifter

 • Åka/köra till dem olika företag som vill ha hjälp med att transportera olika föremål till och från mässan.
 • Hjälper till att hålla ordning och reda på lagret.
 • Genomföra uppriggning/nedriggning av mässan.
 • Skapa ett bra flöde av gods in och ut ur mässan.

Meriterande erfarenheter

 • Tidigare erfarenhet inom logistik eller transport är meriterande.
 • B-körkort (krav).
 • Bekväm med körning av lätt lastbil.

 

Mässa (3 st)

Brinner du för allt som är logistik, detaljplanering och flöde? Då bör du söka till logistikvärd för mässan!

Som logistikvärd på mässan kommer du främst se till att alla resurser hamnar där de ska, hjälpa till på lagret samt bistå som Task Force på mässan. Logistikgruppen strukturerar och förmedlar layouten av mässan och därmed mattläggningen för montrar och dylikt, och din uppgift som logistikvärd innebär då även att bistå med detta.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och behändig. Du beskrivs som en lagspelare, är stresstålig och gillar att lösa problem samt ordning och reda.

Dina uppgifter

 • Hjälpa till att hålla ordning och reda på lagret
 • Genomföra upprigg/nedrigg
 • Assistera vid behov under mattläggningen
 • Skapa ett bra flöde av gods in och ut ur mässan

Meriterande egenskaper

 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
 • Strukturorienterat och detaljmässigt tänkande
 • Problemlösningsförmåga
 • Självständigt arbete- och beslutsförmåga

Service (3 st)

“Är du serviceinriktad och gillar att möta människor?”

Som servicevärd är dina främsta uppdrag att finnas tillgänglig i servicedisken, ansvara för garderoben och inte minst – ge grym service samtidigt! Tillsammans kommer vi att forma och bemanna servicedisken för att besvara alla frågor som kan tänkas komma från mässans gäster såsom hur många utställare vi har på mässan eller att visa dem till det företag som de haft span att skriva sitt examensarbete hos. Vi kommer även att ta emot inhängning av jackor och väskor i garderoben nästintill servicedisken och se till att alla får tillbaka rätt grejer när dem har träffat alla företag. Överlag vill vi att alla besökare ska hitta och trivas på mässan så att de kan få ut så mycket som möjligt av den. 

Vi söker dig som är serviceinriktad, håller lugnet under stress samt är taggad på Moment 2023. Det är såklart meriterande med tidigare erfarenheter men driv och engagemang är viktigare, så om du känner att rollen skulle passa dig – tveka inte på att söka!

Dina uppgifter

 • Servicedisk
 • Garderob
 • Ge gästerna bästa möjliga upplevelse

Meriterande

 • Serviceminded
 • Tidigare erfarenheter inom garderob och/eller reception

Lounge (3 st)

Vill du vara med och skapa en mysig lounge till mässan?

Då måste du söka till loungevärd och hjälpa till med alla förberedelser.

Som loungevärd bemannar du loungen under mässan och ser till att det blir en trevlig och avkopplande atmosfär. Du hjälper även till med upp- och nedrigget av loungen samt är delaktig i att förbereda och laga maten som kommer att serveras. Utöver detta hjälper du till med planeringen för skapandet av loungen för alla momentare och företag. 

Kreativt tänkande och målmedvetenhet är egenskaper som beskriver dig. Du tycker om att laga mat och skiner i sociala sammanhang. Erfarenhet inom service (café/restaurang) är meriterande men inget krav för att bli loungevärd.

Arbetsuppgifter

 • Förbereda och laga mat 
 • Rigga upp och ned loungen
 • Bemanna loungen under mässan
 • Hjälper med planering

Meriterande erfarenhet 

 • Tidigare jobbat på café/restaurang
 • Erfarenhet inom service