OM MOMENT

Moment är Maskinsektionens arbetsmarknadsdagar och vårt mål är att knyta kontakt mellan näringslivet och studenter. Moment vill ge studenter möjlighet att kunna bekanta sig med sina framtida arbetsgivare och kollegor. Arbetsmarknadsveckan riktar sig främst mot studenter på Maskinsektionen men välkomnar alla intresserade att delta. 

 

I och med smittspridningen av Covid-19 så har Moment beslutat att hålla sin arbetsmarknadsmässa och event digitalt. Detta för att minska smittspridningen och värna om allas säkerhet. 

I samband med den digitala arbetsmarknadsmässan kommer vi erbjuda digitala lunchföreläsningar och andra spännande nytänkande event. Moment erbjuder även något som kallas Kontaktsamtal, vilket ger studenter en chans att prata med sitt drömföretag! 

Visionen för Maskinsektionens arbetsmarknadsdagar är att etablera sig som en mässa av högsta möjliga kvalitet för studenter och arbetsgivare. Detta innebär att vi behöver ta vårt ansvar i pandemin. Vi behöver er hjälp. Moment strävar efter att ständigt förbättras år för år genom att bjuda in relevanta företag, vara värd för engagerande evenemang och främja student – arbetsgivarrelationer.