REKRYTERING PROJEKTGRUPPEN

Nu har äntligen rekryteringen för projektgruppen till Moment 2021 öppnat! Projektgruppen består av åtta stycken roller inklusive projektledaren. Det går även att söka till tre olika gruppledarroller. Ansökan är öppen 19/3-2/4. 

Projektgruppen

Vice projektledare

Som Vice Projektledare är du projektledarens högra hand och bollplank. Du kommer att få göra allt från att bidra till  en god stämning i gruppen till att sköta Moments hållbarhetsarbete. Du kommer även att vara ansvarig för rekryteringen av värdar som sker en bit in i projektet. 

Du är en organiserad person som  gillar att ha en tydlig struktur. Du har  god social förmåga och tycker att det är kul att motivera andra. Du är även bra på att skapa en god stämning och sammanhållning i en grupp

Ekonomichef

Som Ekonomichef är du ansvarig för att övervaka projektets ekonomiska situation. Du kommer löpande att sköta det ekonomiska arbetet samt uppdatera projektgruppen om den ekonomiska situationen. Du kommer även att sköta all fakturering, söka efter företag som vill sponsra våra event samt vara ansvarig för rekryteringen av gruppledare som sker en bit in i projektet. 

Du är en noggrann person som gillar att arbeta med en tydlig struktur. Tidigare erfarenhet av bokföring och ekonomiskt arbete är meriterande men inget krav så länge du har viljan att lära. 

Företagschef

Som Företagschef är du ansvarig för hela företagsgruppen, du ser även till att de deltagande företagen är nöjda med sin medverkan i Moment. Du kommer att ha mycket företagskontakt och utöver det planera säljperioden, skriva avtal med företag samt se till så att de målen som sätts upp gällande företagen uppnås. 

Du är en person med god social förmåga, som är organiserad samt gillar att förhandla. Du är bra på att planera och gillar att arbeta mot tydliga mål. Du är även en person som besitter goda ledaregenskaper och gillar att motivera andra. Tidigare erfarenhet inom sälj är meriterande men inget krav så länge intresse finns.

Marknadsföringschef

Som Marknadsföringschef är du ansvarig för all marknadsföring av Moment och våra event gentemot sektionen och företag. Du kommer leda marknadsföringsgruppen, som ser till så att Moment syns i  sociala medier samt på vår hemsida genom foto, film, text och grafisk formgivning. Du kommer att se till så att all information är av högsta kvalité och att den når ut i tid till alla studenter och företag. 

Du är en ansvarstagande och kreativ person som gillar att arbeta med en tydlig struktur. Du är även bra på att kommunicera och besitter goda ledaregenskaper. Tidigare erfarenhet av marknadsföring, webb och grafisk formgivning är meriterande men inget krav så länge du har viljan att lära dig. 

Logistikchef

Som Logistikchef är du ansvarig för logistiken inför och under mässan. Du kommer att ha hand om utformningen av mässan och loungen, samt vara ansvarig för Moments egna leveranstjänst, Moment Transport. Du kommer också leda logistikgruppen och se till så att upp- och ned riggningen fungerar så smidigt som möjligt.

Du är en person som är bra på att planera och att ta egna initiativ. Du gillar att arbeta med en tydlig struktur, du är även bra på att samarbeta och kommunicera med andra. Tidigare erfarenhet av att ha planerat ett större evenmang är meriterande men inget krav. 

Eventchef

Som Eventchef är du ansvarig för planeringen och genomförandet av alla roliga och spännande event som anordnas i samband med mässan. Det innefattar allt ifrån lunchföreläsningar till Moments unika event, Kompassen. Du har även fria tyglar att komma med nya  spännande event koncept du vill genomföra under Momentveckorna. Du kommer också ansvara för eventgruppen och tillsammans med Bankettchefen anordna roliga interna event för alla studenter som är med i Moment. 

Du är en person full av nya och spännande idéer, med en god social förmåga som gillar att arbeta strukturerat. Tidigare erfarenhet av att arrangera större evenmang är meriternade men inget krav. 

Bankettchef

Som Bankettchef är du ansvarig för planeringen och genomförandet av banketten som äger rum på kvällen efter mässan. Ditt primära fokus kommer att ligga på att skapa en så bra och rolig kväll som möjligt för alla deltagande studenter och företag. Du kommer även att leda bankettgruppen och tillsammans med Eventchefen anordna roliga interna event för alla studenter som är med i Moment. 

Du är en person full av nya idéer som är bra på att ta egna initiativ. Du gillar att arbeta strukturerat och har goda ledaregenskaper. Tidigare erfarenhet av att arrangera större evenmang är meriterande med inget krav. 

Gruppledare

Företagsansvarig

Som Företagsansvarig är du en del av företagsgruppen och kommer ha som främsta uppgift att fylla mäss- och eventplatser med spännande företag och organisationer. Tillsammans med ytterligare tre Företagsansvariga så kommer du sälja mässplatser samt sträva efter att få en bra blandning av företag som representerar hela Maskinsektionen. Närmare mässan kommer du även får ansvar för en grupp av företagsvärdar. 

Du är en målinriktad person, som är serviceminded och bra på att kommunicera. Du är positiv, driven och gillar att arbeta med en tydlig struktur mot uppsatta mål. Tidigare erfarenheter inom sälj är meriterande men inget krav. 

Art Director

Som Art Director är du en del av Marknadsföringsgruppen, du kommer vara ansvarig för allt grafiskt material som används till marknadsföringen gentemor studenter och företag. Du kommer bland annat skapa profilartiklar, posters, en erbjudandekatalog samt utveckla hemsidan genom att arbeta på ett kreativt sätt med programvaror så som Photoshop och In-Design. 

Du är en kreativ och noggrann person, med en god känsla för kvalité och grafisk formgivning. Tidigare erfarenheter av Adobe-program är meriterande men inget krav så länge du är villig att lära dig. 

IT-ansvarig

Som IT-ansvarig är du en del av marknadsföringsgruppen, du ansvarar för Moments teknik inför och under mässan. Ditt huvudfokus kommer ligga på att utveckla och underhålla Moments hemsida så att den blir så tydlig och användarvänlig som möjligt. 

Du är en kreativ person som gillar att hitta lösningar på problem som är kopplade till datorer. Du gillar att arbeta i grupp och är bra på att planera. Grundläggande kunskaper i att bygga hemsidor samt IT generellt är meriterande men inget krav så länge du är driven och har viljan att lära dig.