Rekrytering

Nu är ansökan till Gruppledare i Moment 2021 öppen!

Marknadsföring

Hej! Det är vi som är Amanda och Emelie! Gillar du att fota, spela in gyckel, hålla på i Photoshop eller bara tycker att marknadsföring verkar kul? SÖK MARKNADSFÖRING! Det är vi som gör allt grafiskt material och fixar alla snygga merch till Moment! Gruppen kommer arbeta tillsammans men det kommer finnas några ansvarsområden inom gruppen: Foto, Film och Sociala medier! 

FOTO

Har du ett öga för att se vilka vinklar som skulle göra de bästa fotona? Ser du varje måltid som en chans att uppdatera dina sociala medier? Som ansvarig för Foto tar du alla bilder som behövs för Moment! 

FILM

Älskar du gyckel, filma och redigera klipp? Som ansvarig för Film så ser du till att skapa allt från reklamfilmer till storslagna gyckel!

SOCIALA MEDIER

Är du en fena på att uppdatera sociala medier och ha många bollar i luften? Då är sociala medier något för dig! Som ansvarig för Sociala Medier skriver du alla inlägg som publiceras på Facebook, Instagram och LinkedIn och lägger upp! 


Logistik

Hej jag heter Oscar! Gillar du att baka och laga mat, bära runt hundratals bebisgranar eller hjälpa företagsrepresentanter i nöd? Då är LOGISTIKGRUPPEN något för dig! Det är vi som sköter moment “behind the scenes” och ser till att mässan rullar på. Logistikgruppen är uppdelad i tre grupper som har sina egna ansvarsområden:

LOUNGE

Som Loungegruppledare får din kulinariska kreativitet löpa amok, du ska fixa loungen som trötta momentare och stressade företagsrepresentanter ska kunna koppla av, fika och käka frukost. 

SERVICE

Älskar du att hjälpa människor eller är du extra bra på att stå ut med folk med dumma frågor? Då passar du perfekt i servicegruppen som har hand om Moments servicedisk och garderob under mässan. Du kommer då ansvara för att alla har det bra på mässan och känner sig välkomna.

LOGISTIK

Som logistikgruppledare ser du till att alla andra momentare kan göra sitt jobb genom att hjälpa till “behind the scenes”. Detta innebär att hjälpa till vid mattläggning se till att företagen får sina grejer i tid till sin monter under mässdagen


Bankett

Tjenare! Rasmus heter jag och det är jag som är bankettchef! 

Vi i bankettgruppen kommer vara en lugn och trevlig grupp som ska fixa till firande innan, under och efter mässan. Kom och hjälp till att fixa maskinsektionens finaste finsittning! Ju bättre firande, ju bättre mässa!


.

Event

Hej! Jesper heter jag och är eventchef för Moment i år. Gillar du att arrangera feta event och maxade fester? Isåfall söker jag just dig till EVENTGRUPPEN!

Rollen som eventgruppledare innebär allt ifrån att fixa mat till lunchföreläsningarna, hålla kontakt med företagen och se till att moderatorn inte går törstig under kompassen och mycket mer. Som en bonus arrangerar även eventgruppen internevent för att se till att resten av momentarna mår bra.

Är du en utåtriktad och ansvarstagande så vill jag att just du söker eventgruppen. KOM IGEN DET BLiR KUL!!!


Företag

Hej!

Vi är företagschef Sara och företagsansvariga Edvin och Hugo!

Drömmer du om att få direktkontakt med spännande företag? Vill du utvecklas som ledare? Är du en wolf of wallstreet?

Då är företagsgruppen perfekt för dig!

Som gruppledare i den största och bästa gruppen i Moment kommer du ansvara för att sälja in företag till mässan, men även vara ledare för ett tajt team. Tillsammans levererar vi en professionell och minnesvärd upplevelse för våra företag och deltagare på mässan. Internt kommer vi också ha minnesvärda upplevelser, men inte alltid så professionella! Att söka till gruppledare är något du inte kommer ångra!