FÖR UTSTÄLLARE

MOMENT
30 Januari 2020
Nymble, Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Nedan kan man läsa om mässpaket, event samt samarbeten.

INFORMATION FÖR ANMÄLDA

Information kommer

MÄSSA

MÄSSPAKET

Mässpaketen ger er en plats på mässan med möjlighet att träffa alla våra studenter. De ger er även möjlighet att som tillval välja våra spännande event! Vi erbjuder Baspaket och Premiumpaket med specifikation enligt nedan:

Baspaketet
Pris på förfrågan
Fem kvm monteryta
Marknadsföring
Ett ståbord och två stolar
Företagsvärd
Två biljetter till banketten
Fyra lunchbiljetter
 
 
 
 
 
Premiumpaketet
Pris på förfrågan
Åtta kvm monteryta
Premiummarknadsföring
Ett ståbord och två stolar
Företagsvärd
Fyra biljetter till banketten
Sex lunchbiljetter
Plats på alumnipuben
Moment Transport
En timme kontaktsamtal
 
 
Huvudsamarbetspartner
Pris på förfrågan
Mässans bästa monterplats på hela tio kvm
Maximerad exponering
Ett ståbord och två stolar
Företagsvärd
Fyra biljetter till banketten
Sex lunchbiljetter
Plats på alumnipuben
Reserverad plats på Kompassen, Moments egen talkshow
En timme kontaktsamtal
Er logga på profilartiklar
Plus skräddarsytt event (om ni önskar)

Observera att endast åtta utställare kan välja Premiumpaketet och principen ”Först till kvarn” tillämpas.

Möjliga tillägg 2020

• Moment Transport
• Extra bankettbiljett
• Extra lunchbiljetter


Kontaktpersoner

Företagschef
Hanna Magnusson

Projektledare
Josefin Danielsson

Kontakta oss

EVENT

EVENT

Vi som arbetar med Moment är väldigt måna om att vårt koncept ska genomsyras av kvalitet före kvantitet, därför hoppas vi att ni som företag vill bidra lite extra genom att anordna event i samband med mässveckan. De event som listas nedan är enbart förslag, ni kan i princip genomföra vad helst ni önskar under vårt samtycke. Önskar ni engagera er i ett event men har svårt att komma på idéer eller har brist på tid? Prata med oss så kan vi komma med konkreta förslag anpassade för just ert företag!


moment-2015---caselsning-sigma_16002300294_o

Kontaktsamtal

Under ett kontaktsamtal träffar ni en student under 20 minuter där ni kan diskutera jobb, examensarbete och karriärsmöjligheter i en avskild och avslappnad miljö. Ni bestämmer själva vilka studenter ni vill träffa genom att välja bland de CV:n och personligt brev som skickats in till oss, ni har möjlighet till max tre kontaktsamtal. Detta är en utomordentlig chans att prata med engagerade studenter som verkligen vill arbeta hos just er.

När: Mässdagen


mässa_26x9-001

Lunchföreläsning

Under veckan före mässdagen kommer ett flertal frukost- och lunchföreläsningar att hållas. Varje föreläsning ska ha ett tydligt tema som gärna tar upp ett aktuellt ämne för att göra det extra intressant. Hur ni lägger upp föreläsningen är däremot upp till er. Ni får välja om ni vill hålla er presentation under en lunch eller en frukost. Detta är ett utmärkt sätt att nå ut till många studenter och bredda intresset för just ert företag.

När: I anslutning till mässveckan
(kl. 12.15-13.00)


Kvällsevent

Under ett kvällsevent bjuder företaget in studenter till sitt kontor och får ett tillfälle att marknadsföra sig själva och få personlig kontakt med studenter. För företaget innebär detta en kväll där ni själva får vara kreativa (om ni vill, vi kan också ge förslag på hur kvällen kan se ut) och för studenter är detta ett sätt att få en bättre och djupare inblick i företaget. I en avslappnad kvällsmiljö med mat och dryck som företaget bjuder på skapas en trevlig och positiv stämning vilket ger en bra upplevelse av vad ni arbetar med och vilka ni är.

När: I anslutning till mässveckan


MOMENT2014_TND-195-2

Caselösning

Under en hel- eller halvdag får ni hålla en caselösningstävling eller workshop tillsammans med sektionens studenter. Caselösning ger studenterna möjlighet att prova på att lösa ett verkligt problem och det ger den perfekta inblicken i vad ni handskas med dagligen. Detaljplaneringen sköter ni med en av våra eventvärdar för att få ut så mycket som möjligt av eventet. Detta event brukar vanligtvis upskattas väldigt mycket av studenterna. Här finns verkligen er chans att bemöta studenterna så som ni vill.

När: I anslutning till mässveckan


Kompassen

Kompassen är Moments talkshow där ert företag tillsammans med 2 andra företag deltar med studenter som publik. En välkänd moderator som ställer frågor till er kommer att finns på plats. Talkshowen hålls i pubmiljö och syftet är att kombinera underhållning med diskussion mellan företagen. Olika frågor, mer eller mindre utmanande, ställs till företagen från studenterna i publiken och ni har chansen att svara klipskt och framföra era åsikter.
Kompassen är Moments största och mest marknadsförda event. Ni får vara i blickfånget och studenterna får lära känna alla era sidor.

DATUM: Fredagen innan mässan


Kontaktpersoner

Eventchef
Gustav Westling

Projektledare
Josefin Danielsson

Kontakta oss

SAMARBETEN

SAMARBETEN

Vill du synas i samband med moment och exponera ditt varumärke och hjälpa oss att växa? Vi söker samarbetspartners.

  • MUGG

Kontaktperson

Projektledare
Josefin Danielsson

Kontakta oss