MOMENT 30 JANUARI 2020

Nymble, Kungliga Tekniska Högskolan

Vi vill att det ska finnas en stor variation av möjligheter för er att träffa våra studenter. Därför erbjuder vi olika färdiga alternativ men även möjligheten för er att skapa något nytt med förhoppning att ert företag ska hitta någonting som passar just er. Vi är väldigt måna om att vårt koncept ska genomsyras av kvalitet före kvantitet, därför hoppas vi att ni som företag vill bidra lite extra genom att anordna event i samband med mässveckan. De event som listas nedan är enbart förslag, ni kan i princip genomföra vad helst ni önskar under vårt samtycke. Önskar ni engagera er i ett event men har svårt att komma på idéer eller har brist på tid? Prata med oss så kan vi komma med konkreta förslag anpassade för just ert företag!

 Mässan

Mässan, som kommer hållas för åttonde året i rad, är välbesökt med mycket goda exponeringsmöjligheter för studenterna på Kungliga Maskinsektionen. Mässan äger rum 30 januari 2020 och erbjuder en naturlig mötesplats där ni får möta de kreativa, engagerade och nytänkande studenterna. Alla besökare är högst relevanta för det företag ni representerar och är intresserade av att träffa just er. Ni får möjlighet att knyta kontakter med studenter, exponera ert företag och svara på studenternas frågor. För att ställa ut på mässan finns det olika sätt. Antingen väljer ni ett av våra två olika mässpaket; baspaketet eller premiumpaketet. Ni kan även bli huvudsamarbetspartner där det ingår fantastiska möjligheter för er att exponeras för studenter. Kontakta oss för mer information om de olika mässpaketen.

När: 30 januari 2020


moment-2015---caselsning-sigma_16002300294_o

Kontaktsamtal

Under ett kontaktsamtal träffar ni en student under 20 minuter där ni kan diskutera jobb, examensarbete och karriärsmöjligheter i en avskild och avslappnad miljö. Ni bestämmer själva vilka studenter ni vill träffa genom att välja bland de CV:n och personligt brev som skickats in till oss, ni har möjlighet till max tre kontaktsamtal. Detta är en utomordentlig chans att prata med engagerade studenter som verkligen vill arbeta hos just er.

När: Mässdagen


mässa_26x9-001

Lunchföreläsning

Under veckan före mässdagen kommer ett flertal frukost- och lunchföreläsningar att hållas. Varje föreläsning ska ha ett tydligt tema som gärna tar upp ett aktuellt ämne för att göra det extra intressant. Hur ni lägger upp föreläsningen är däremot upp till er. Ni får välja om ni vill hålla er presentation under en lunch eller en frukost. Detta är ett utmärkt sätt att nå ut till många studenter och bredda intresset för just ert företag.

När: I anslutning till mässveckan
(kl. 12.15-13.00)


 Kvällsevent

Under ett kvällsevent bjuder företaget in studenter till sitt kontor och får ett tillfälle att marknadsföra sig själva och få personlig kontakt med studenter. För företaget innebär detta en kväll där ni själva får vara kreativa (om ni vill, vi kan också ge förslag på hur kvällen kan se ut) och för studenter är detta ett sätt att få en bättre och djupare inblick i företaget. I en avslappnad kvällsmiljö med mat och dryck som företaget bjuder på skapas en trevlig och positiv stämning vilket ger en bra upplevelse av vad ni arbetar med och vilka ni är.

När: I anslutning till mässveckan


 Kompassen

Kompassen är Moments talkshow där ert företag tillsammans med 2 andra företag deltar med studenter som publik. En välkänd moderator som ställer frågor till er kommer att finns på plats. Talkshowen hålls i pubmiljö och syftet är att kombinera underhållning med diskussion mellan företagen. Olika frågor, mer eller mindre utmanande, ställs till företagen från studenterna i publiken och ni har chansen att svara klipskt och framföra era åsikter.

Kompassen är Moments största och mest marknadsförda event. Ni får vara i blickfånget och studenterna får lära känna alla era sidor.

DATUM: Fredagen innan mässan

SAMARBETEN

Vill ni synas extra mycket i samband med Moment, exponera ert varumärke och hjälpa oss att växa? Vi söker samarbetspartners