Moment

28 Januari 2021, Nymble, Kungliga Tekniska Högskolan

Det finns många olika möjligheter att träffa maskinsektionens studenter på och vi vill göra allt för att erbjuda något som passar just ert företag! Vi tror att koncept som genomsyras av engagemang och kreativitet skapar just de möjligheterna! I nära anslutning till mässan så anordnar Moment flertalet olika event som alla ger er som företag unika möjligheter att träffa våra studenter. De event som listas nedan är enbart förslag. Så om ni har någon ny spännande idé är ni varmt välkomna att kontakta oss så kan vi tillsammans skapa de perfekta eventet just för ert företag! 

Mässan 

Mässan, som kommer hållas för nionde året i rad, är välbesökt med mycket goda exponeringsmöjligheter för studenterna på Kungliga Maskinsektionen. Mässan äger rum 28 januari 2021 och erbjuder en naturlig mötesplats där ni får möta de kreativa, engagerade och nytänkande studenterna. Alla besökare är högst relevanta för det företag ni representerar och är intresserade av att träffa just er. Ni får möjlighet att knyta kontakter med studenter, exponera ert företag och svara på studenternas frågor. För att ställa ut på mässan finns det olika sätt. Antingen väljer ni ett av våra två olika mässpaket; baspaketet eller premiumpaketet. Ni kan även bli huvudsamarbetspartner där det ingår fantastiska möjligheter för er att exponeras för studenter. Kontakta oss för mer information om de olika mässpaketen.

När: 28 januari 2021

Kontaktsamtal

Under ett kontaktsamtal träffar ni en student under 20 minuter där ni kan diskutera jobb, examensarbete och karriärsmöjligheter i en avskild och avslappnad miljö. Ni bestämmer själva vilka studenter ni vill träffa genom att välja bland de CV:n och personliga brev som skickats in till oss, ni har möjlighet till max tre kontaktsamtal. Detta är en utomordentlig chans att prata med engagerade studenter som verkligen vill arbeta hos just er.

När: Mässdagen

Lunchföreläsning

Under veckan före mässdagen kommer ett flertal frukost- och lunchföreläsningar att hållas. Varje föreläsning ska ha ett tydligt tema som gärna tar upp ett aktuellt ämne för att göra det extra intressant. Hur ni lägger upp föreläsningen är däremot upp till er. Ni får välja om ni vill hålla er presentation under en lunch eller en frukost. Detta är ett utmärkt sätt att nå ut till många studenter och bredda intresset för just ert företag.

När: I anslutning till mässveckan

(kl. 12.15-13.00)

 

Kvällsevent

Under ett kvällsevent bjuder företaget in studenter till sitt kontor och får ett tillfälle att marknadsföra sig själva och få personlig kontakt med studenter. För företaget innebär detta en kväll där ni själva får vara kreativa (om ni vill, vi kan också ge förslag på hur kvällen kan se ut) och för studenter är detta ett sätt att få en bättre och djupare inblick i företaget. I en avslappnad kvällsmiljö med mat och dryck som företaget bjuder på skapas en trevlig och positiv stämning vilket ger en bra upplevelse av vad ni arbetar med och vilka ni är.

När: I anslutning till mässveckan

Kompassen

Kompassen är Moments talkshow där ert företag tillsammans med 2 andra företag deltar med studenter som publik. En välkänd moderator som ställer frågor till er kommer att finns på plats. Talkshowen hålls i pubmiljö och syftet är att kombinera underhållning med diskussion mellan företagen. Olika frågor, mer eller mindre utmanande, ställs till företagen från studenterna i publiken och ni har chansen att svara klipskt och framföra era åsikter.

Kompassen är Moments största och mest marknadsförda event. Ni får vara i blickfånget och studenterna får lära känna alla era sidor.

DATUM: Fredagen innan mässan